Tel: +31 6 45759057 info@sleebos.it

Diensten

Online zonder zorgen
SleebossolutionS

(Managed) Hosting

Je website of applicatie is bij ons in goede handen. wij ontzorgen je van alle rompslomp wat bij het hebben van een website komt kijken. Onze  Cloud Engineers hebben alle expertise in huis dat nodig is voor het beheren en onderhouden van een veilige en super snelle WordPress website of webshop. Alle websites draaien bij ons op een high frequent dedicated Linux server, welke op elk gewenst moment op of af te schalen zijn. 

WordPress / WooCommerce

(Managed) Design

Primair bestaat uit het verbeteren van websites. Denk hierbij aan het responsive maken van uw website, of een geheel nieuw en verfrissend design. Natuurlijk is er ook de optie om een volledig nieuwe website te laten maken. Daarnaast verzorgen wij webhosting, maandelijkse verbetering aan uw website (website onderhoud) en grafische vormgeving voor de visuele identiteit van uw onderneming.

SEO Geoptimaliseerde

(Managed) Content

Wil je dat jouw website goed vindbaar is op Google? Dan zijn er bepaalde zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Zo speelt sterke content en linkbuilding een belangerijke rol bij het verhogen van jouw pageRank of vindbaarheidsscore. Denk ook eens aan adverteren van jouw website.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Onze klanten kiezen ons vanwege de doelgerichte en persoonlijk aanpak. Hier zijn wij trots op!